BROOD

Ambachtelijk brood met boter en kruiden

5,95

Bruschetta

4,75

3 stuks op smaak gebracht met tomaat, knoflook, rode ui en en basilicum.

KOUDE VOORGERECHTEN

Ceviche van zalm

10,95

Verse zalm ingelegd in een citroenmarinade met wasabi-mayonaise en zeewier tempura.

Watermeloen

7,95

Watermeloen gemarineerd in pink gin met een komkommervinaigrette en een kletskop van Parmezaan.

Geit en biet

7,95

Geitenkaasmousse met verschillende bereidingen van biet en een appelportstroop.

Rundercarpaccio

11,50

Geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten, zomertruffel en Parmezaanse kaas.

WARME VOORGERECHTEN

Buikspek

9,25

Afgebrand met rietsuiker, geserveerd met een bramen-gel en frisse koolsalade.

Gamba’s

9,95

Gamba’s geserveerd in een pannetje met knoflook, sjalot en gevuld met diverse groentes.

SOEPEN

Lichtpittige tomatensoep

5,95

Met crème fraîche.

Soep van de chef

5,95

Variërend naar het humeur van de chef.

CHEFS KEUZE

Drie voorgerechten om gezellig samen van te eten (2 personen).

19,00

Drie voorgerechten om gezellig samen van te eten (2 personen).

VLEES

Bavette

21,95

Smaakvolle steak van de grill geserveerd met chimichurri.

Oosterse curry

17,95

Curry met langzaam gegaard varkensvlees geserveerd met rijst.

Kalfsribeye

24,95

Kalfsribeye van de grill met een saus van bospaddenstoelen en rode wijn.

Kipsaté

17,50

Huisgemarineerde kippendij met satésaus, friet en mayonaise.

Salade rundercarpaccio

14,95

Salade met rauwkost, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

CHEFS HOOFGERECHT*

Vraag onze bediening wat de chef dit keer voor u heeft voorbereid!

variërende prijs
VIS

‘t Visje van Markt 11

variërende prijs

Variërend visgerecht. Vraag aan de bediening voor meer informatie.

Zalmfilet

21,95

Gebakken zalmfilet met een crème van groene curry en een gel van grapefruit.

VEGETARISCH

Vegetarische pancakes

15,95

Kleine pannenkoekjes opgebouwd met diverse groenten en Parmezaanse kaas.

Geitenkaasmousse

14,95

Geitenkaasmousse geserveerd met biet, walnoten en appelportstroop.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een huisgemaakte koolsalade en aardappel- en/of groentevarianten.

KINDERMENU

Kinderbox: frietjes met keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets.

7,50

Neem een kijkje voor een verrassing in onze schatkist!

DESSERT

Chocolate chip cookie parfait

6,95

Luchtige licht bevroren mousse van chocolate chip cookies met karamelsaus en slagroom.

Dame blanche

8,50

Frisse coupe met citroen- en bloedsinaasappelsorbetijs met een scheutje huisgemaakte arancello en aardbeiencompote.

Pecan caramel pie

7,95

Geserveerd met bramensorbetijs en slagroom.

Chocolademousse

7,95

Chocolademousse van melkchocolade met aardbeiencompote, witte chocola en slagroom.

Zomer in je bol

8,25

Coupe met bloedsinaasappel- en aardbeiensorbetijs met een scheutje huisgemaakte arancello en aardbeiencompote.

Kinderijsje

4,50

Klein dessert voor onze kleine vrienden.