BROOD

Ambachtelijk brood met boter en kruiden

5,75

Bruschetta

4,25

2 stuks op smaak gebracht met tomaat, knoflook en basilicum.

KOUDE VOORGERECHTEN

Zalmtartaar met gerookte zalm

9,50

Verse zalmtartaar op een bedje van sla met mierikswortelmayonaise.

Carpaccio van ossenhaas

10,95

Met de hand geslagen, met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise.

Coppa van wild zwijn

8,50

Geserveerd met cranberry compote, suikersla en noten.

WARME VOORGERECHTEN

Geitenkaas portobello’s

7,95

Portobello’s uit de oven met huisgemaakte mousse van geitenkaas, honing en walnoten.

Sissende garnalen

9,75

Een heet pannetje met olie, gesnipperde ui, knoflook en tuinkruiden.

Lichtzoete fazant

7,25

Huisgemarineerde fazantendij met veldsla en perzikjus.

SOEPEN

Romige mosterdsoep met spekjes

5,25

Soep van de chef

5,95

Variërend naar het humeur van de chef.

CHEFS KEUZE

Drie voorgerechten om gezellig samen van te eten (2 personen).

16,00

Soep van de chef

5,95

Variërend naar het humeur van de chef.

VLEES

Tournedos traditioneel

24,95

Malse ossenhaas met pepersaus.

Hertenstoof

18,25

Huisgemaakt stoofpotje van Veluws hert.

Gebakken eendenborst

20,95

Geserveerd met gebakken paddenstoelen en truffeljus.

Kipsaté

17,25

Huisgemarineerde kippendij met satésaus, friet en mayonaise.

Chefs varkensrack

18,95

Bestreken met grove mosterd, afgesmolten met brie en basterdsuiker.

VIS

Gebakken zalmfilet

19,95

Geserveerd met risotto, courgette en zeekraal.

Gebakken roodbaarsfilet

18,95

Geserveerd met huisgemaakte tomatensalsa.

CHEFS HOOFGERECHT

Vraag onze bediening wat de chef dit keer voor u heeft voorbereid!

variërende prijs
VEGETARISCH

Vegetarische quiche

14,95

Quiche gevuld met diverse groenten en gegratineerd met kaas.

Geitenkaas portobello’s

12,95

Portobello’s uit de oven, met huisgemaakte mousse van geitenkaas, honing en walnoten.

De hoofdgerechten worden geserveerd met variërende groenten, salade en een aardappelvariant.

KINDERMENU

Kinderbox met frites en keuze uit een kroket, frikandel of kipnuggets

7,50
DESSERT

Dame Blanche

7,75

Vanille-ijs onder een dome van chocolade met slagroom en warme chocoladesaus.

Bitterkoekjesparfait

6,95

Afgebrand met rietsuiker.

Cheesecake

8,50

New York-style cheesecake met blauwe bessen sorbetijs.

Witte chocolademousse

7,75

Huisgemaakte witte chocolademousse met rood fruit en crumble.

Fris en fruitig

8,25

Twee soorten sorbetijs met bijpassende fruitsoorten.

Kinderijsje

4,25

Klein dessert voor onze kleine vrienden.

Echtijs.nl uit Nunspeet maakt ons sorbetijs met verse producten. Dit wordt met veel zorg en passie bereid en is volledig gluten- en lactosevrij!