BROOD

Ambachtelijk brood uit de oven met boter en kruiden

5,75

Bruschetta

4,25

2 stuks op smaak gebracht met tomaat, knoflook en basilicum.

KOUDE VOORGERECHTEN

Zalmtartaar met gerookte zalm

9,50

Op een bedje van sla met mierikswortelmayonaise.

Carpaccio traditioneel

10,95

Ierse ossenhaas met frisée sla, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en basilicumolie.

Carpaccio van de chef

12,50

Ierse ossenhaas met frisée sla, zomertruffel en truffelmayonaise.

Meloen met ham

6,95

Zoete galiameloen met Friese hoeveham.

WARME VOORGERECHTEN

Geitenkaas portobello’s

7,95

Portobello’s uit de oven met huisgemaakte mousse van geitenkaas.

Sissende garnalen

9,75

Een heet pannetje met boter, gesnipperde ui, knoflook en verse tuinkruiden.

Gebakken eendenborst

9,95

Geserveerd met ravioli gevuld met paddenstoelen en een saus van bospaddenstoelen.

SOEPEN

Uiensoep

6,50

Onder een dakje van bladerdeeg met gegratineerde kaas.

Soep van de chef

5,95

Variërende soep naar het humeur van de chef.